Subscribe to VIP

VIP

Lindsay Lohan në lidhje me një burrë të martuar

Lindsay Lohan në lidhje me një burrë të martuar

Lindsay Lohan ka pranuar se është në lidhje me një burrë të martuar, i cili ka edhe fëmijë. Pas rrëfimit se kohë më parë ka abortuar, aktorja problematike ka zbuluar… Lexo më gjërësisht.. »

Scarlett i vret meshkujt me trupin e saj (Video)

Scarlett i vret meshkujt me trupin e saj (Video)

Në filmin “Under the Skin”, Scarlett Johansson luan rolin e një jashtëtokësoreje, e cila i josh meshkujt dhe më pas “e thith” jetën nga ata. Në disa skena, ajo është… Lexo më gjërësisht.. »

Subscribe to Lajme

Lajme

Subscribe to Dashuria

Dashuria