List/Grid

Barcoleta Subscribe to Barcoleta

Barcoleta

Barcoleta

Shkon nje person tek doktori dhe i thote:- Doktor sa here pij kafe me dhemb syri.Doktori pasi e shikon me vemendje i pergjigjet.- Tani e tutje kur te pish kafe… Lexo më gjërësisht.. »

Barcoleta Me Polic

Barcoleta Me Polic

Polici dhe Fshatari Nje polic shetit rruges dhe shef nje fshatar siper nje kamioni me molle,qeronte mollet dhe merrte farat e molles e i hidhte ne nje thes kureshtar e… Lexo më gjërësisht.. »

Barcoleta Me Bjondina

Barcoleta Me Bjondina

Pse Bjondina – Pse bjondina e qet kacigen ne kry – Mos mi ra naj sen ne men – Pse bjondina vesh brek te zeza – Mban dit zije per… Lexo më gjërësisht.. »

Barcoleta me Nasradinin

Barcoleta me Nasradinin

Nastradini Nastradinit i ishte mërzitur jeta edhe vendosi të varë vetën në një pemë, në buzë të liqenit. Ai varet por dega thyhet dhe bije në uje. Kur del nga… Lexo më gjërësisht.. »

Barcoleta 18+

Barcoleta 18+

Halli i madh Ka qen nje djal e ka pat 50 cm dhe gjate kohe nuk ka gjet femer qe pajtohet te flej me to. Paska pat nje ku*ve e… Lexo më gjërësisht.. »