Barcoleta me Nasradinin

Nastradini Nastradinit i ishte mërzitur jeta edhe vendosi të varë vetën në një pemë, në buzë të liqenit. Ai varet por dega thyhet dhe bije në uje. Kur del nga ujië thotë me veten e tijë, “për një të varme desh u mbyta”. 20 vitet e Nastradinit Ne nji ode burash ,njeri e pyet Nasradinin: O Nasradin.. sa vite i ke..? Ai ja kthen …. 20vjet Pas 20 vitesh i njejti person e...