Barcoleta Me Polic

Polici dhe Fshatari Nje polic shetit rruges dhe shef nje fshatar siper nje kamioni me molle,qeronte mollet dhe merrte farat e molles e i hidhte ne nje thes kureshtar e pyet fshatarin: “Po ti cfare ben me ato molle i qeron edhe i ve farat e molles ne thes pse? Fshatari i thote: “Po ju nuk e dini se farat e molles ndihmojne ne permirsimin e inteleigjences”! Polici edhe ma i kuriozuar...