List/Grid

Edukata Seksuale Subscribe to Edukata Seksuale

12 këshilla të mahnitshme seksi nga vende të ndryshme të botës

12 këshilla të mahnitshme seksi nga vende të ndryshme të botës

Cosmopolitan ka anketuar 18 redaktorët ndërkombëtarë për lëvizjet më të mira të seksit dhe trendet e çifteve nga e tërë bota. Tash, cila është shenja ndërkombëtare për “është koha për… Lexo më gjërësisht.. »

979 total views, no views today

Dua seks, por burri po më refuzon!

Dua seks, por burri po më refuzon!

Në janar i bëj 31 vjet, por të gjithë më thonë se jam më e re. Jam e martuar tash e pesë vjet dhe deri në këta muajt e fundit… Lexo më gjërësisht.. »

9,765 total views, no views today

9 pozicionet që i bëjnë të çmendura femrat

9 pozicionet që i bëjnë të çmendura femrat

Njëlloj siç mund ta mbyllësh drekën pa ngrënë një ëmbëlsirë në fund, po kështu mundtesh edhe të bësh seks pa pasur orgazmë. Sigurisht, shumica e grave kanë stimulimin klitoral, si… Lexo më gjërësisht.. »

2,356 total views, no views today

Si të bëheni seksi “kauboje”

Si të bëheni seksi “kauboje”

Lexo mënyrat me të cilat mund të bëhesh më atraktive në këtë pozë seksi. Për fillim, a pajtohemi të gjithë që poza e seksit në të cilën vajza ulet mbi… Lexo më gjërësisht.. »

1,303 total views, no views today

Do të tronditeni: Ja sa përqind e femrave masturbojnë rregullisht

Do të tronditeni: Ja sa përqind e femrave masturbojnë rregullisht

Kur bëhet fjalë për masturbimin vëmendja është e madhe. Kjo është një temë interesantë që ngjall shumë kureshtje. Dëshironi të mësoni se sa dhe si si vetëkënaqen femrat, si edhe… Lexo më gjërësisht.. »

1,655 total views, no views today

Lajme shokuese për SEX-in anal

Lajme shokuese për SEX-in anal

Nëse ju e doni atë, e urreni atë, e keni provuar atë, ose e keni menduar, seksi anal duket të jetë më pak tabu këto ditë. Por një studim i… Lexo më gjërësisht.. »

959 total views, no views today

E përdhunoi kunati, në ora 1 të natës i shkon në shtrat dhe i thotë: “Meri, jam Niku, të hëngsha zemrën, je drita ime, të dua”

E përdhunoi kunati, në ora 1 të natës i shkon në shtrat dhe i thotë: “Meri, jam Niku, të hëngsha zemrën, je drita ime, të dua”

Unë që po ju shkruaj jam Meri, kam disa kohë e martuar. Të tregosh histori dashurie është kënaqësi si për atë që e përjeton atë moment, por edhe për atë… Lexo më gjërësisht.. »

947 total views, no views today

10 arsye përse kjo është poza më e mirë në shtrat për çdo femër

10 arsye përse kjo është poza më e mirë në shtrat për çdo femër

Për shijet nuk ia vlen të diskutohet, mirëpo një hulumtim ndërkombëtar i bërë me rreth 10.000 femra, është konstatuar që shumicës së femrave më së shumti u përshtatet vetëm një… Lexo më gjërësisht.. »

891 total views, no views today

Kur janë të gatshme femrat për marëdhënie?

Kur janë të gatshme femrat për marëdhënie?

Ka ditë kur femrat fare nuk janë të gatshme për seks, mirëpo ka edhe ditë kur ato thjesht nuk munden, e Nga dita e parë deri te dita e shtatë… Lexo më gjërësisht.. »

570 total views, no views today

Meshkujt më shumë e duan seksin me femra më të vjetra

Meshkujt më shumë e duan seksin me femra më të vjetra

Nuk duhet t’ju habisë fakti që sot gjithnjë e më shumë meshkuj për partnere kanë femrën me moshë më të vjetër. Kjo është kështu për shkak se ata thjesht e… Lexo më gjërësisht.. »

1,081 total views, no views today