List/Grid

Filma Subscribe to Filma

Police Story HD 2013 me titra shqip

Police Story HD 2013 me titra shqip

Një burrë duke kërkuar lirmin e një të burgosuri, merr peng një polic me vajzën e tij dhe një grup njerëzish. 332 total views, no views today

332 total views, no views today

Prova e vdekjes

Prova e vdekjes

Një film nga Quintan Taratino vjen në ekranin e Alsat-M Në Austin, Texas, disa shoqe në një bar takohem me të dashurit e tyre para se të udhëtojnë vetëm në… Lexo më gjërësisht.. »

396 total views, no views today

Liam Neeson përsëri kundër mafias shqiptare – Taken 2 (Video)

Liam Neeson përsëri kundër mafias shqiptare – Taken 2 (Video)

Paradoksi i filmit është se, edhe pse do të ketë sërish një bandë shqiptare, në kastin e tij nuk ka asnjë aktor shqiptar. Madje, edhe figura e bosit Murad Hoxha… Lexo më gjërësisht.. »

278 total views, no views today

Godfather, filmi më i mirë i të gjitha kohërave

Godfather, filmi më i mirë i të gjitha kohërave

Filmi i Francis Ford Coppolas, “The Godfather”, është votuar si filmi më i mirë i të gjitha kohërave në një anketë të bërë nga El Pais. Me ndihmën e dhjetëra… Lexo më gjërësisht.. »

246 total views, no views today

Dark Knight Rises

Dark Knight Rises

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 214 total views, no views today

214 total views, no views today

American Pie Reunion

American Pie Reunion

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 231 total views, no views today

231 total views, no views today

The A Team

The A Team

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 217 total views, no views today

217 total views, no views today

One in the Chamber 2012

One in the Chamber 2012

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 222 total views, no views today

222 total views, no views today

The Dictator 2012

The Dictator 2012

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 282 total views, no views today

282 total views, no views today

The Bad Teacher

The Bad Teacher

A comedy centered around a foul-mouthed, junior high teacher who, after being dumped by her sugar daddy, begins to woo a colleague — a move that pits her against a… Lexo më gjërësisht.. »

264 total views, no views today