List/Grid

Humor Subscribe to Humor

“Publikohet” një “bombë” e re për një ministër (Video)

“Publikohet” një “bombë” e re për një ministër (Video)

Kjo është njëra nga bombat e radhës, që identifikohet me protagonistët e politikës aktuale në Maqedoni. E tërë biseda shpjegon realitetin dhe është identike me ate që po ndodhë. Ja… Lexo më gjërësisht.. »

288 total views, no views today

Stupcat – Lufta (Humor Shqip 2015)

Stupcat – Lufta (Humor Shqip 2015)

466 total views, no views today

466 total views, no views today

O Sa Mire Episodi 34 – Sezoni 3 – Pjesa 4

O Sa Mire Episodi 34 – Sezoni 3 – Pjesa 4

hehehe 0311 by seriale2014 436 total views, no views today

436 total views, no views today

SHIKONI se si Zhirafa sulmon njeriun, e pazakonte (Video)

SHIKONI se si Zhirafa sulmon njeriun, e pazakonte (Video)

SHIKONI se si Zhirafa sulmon njeriun, e pazakonte (Video) 231 total views, 3 views today

231 total views, 3 views today

O Sa Mire pjesa 27 episodi 27

O Sa Mire pjesa 27 episodi 27

Pjesa 1 Pjesa 2 497 total views, no views today

497 total views, no views today

Kamera e Fshehur – Pse ma shikon te dashuren (VIDEO)

Kamera e Fshehur – Pse ma shikon te dashuren (VIDEO)

Si do kishit reagur ju nese dikush ju turperonte kaq teper ne vend publik! 306 total views, no views today

306 total views, no views today

Kamera e Fshehur – Shikoni si ju ngrehet fundit (VIDEO)

Kamera e Fshehur – Shikoni si ju ngrehet fundit (VIDEO)

Kamera e Fshehur – Shikoni si ju ngrehet fundit (VIDEO) Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 301 total views, 2 views today

301 total views, 2 views today

Vajza si kjo nuk jan per rruge me gropa (VIDEO)

Vajza si kjo nuk jan per rruge me gropa (VIDEO)

Vajza si kjo nuk jan per rruge me gropa (VIDEO) Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 294 total views, 2 views today

294 total views, 2 views today

Humor dhe hajgare neper darsmat shqiptare (VIDEO)

Humor dhe hajgare neper darsmat shqiptare (VIDEO)

Humor dhe hajgare neper darsmat shqiptare (VIDEO) Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 338 total views, no views today

338 total views, no views today

Shikoni si e kalon bjondina ruse testin per vozitje (VIDEO Qesharake)

Shikoni si e kalon bjondina ruse testin per vozitje (VIDEO Qesharake)

Shikoni si e kalon bjondina ruse testin per vozitje (VIDEO Qesharake) Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 357 total views, 3 views today

357 total views, 3 views today