Fundi i botës? Pas dy muajsh, jo në 2012

Fundi i botës është pak më afër. Pas kërcënimeve katastrofike për vitin 2012, data e re për ditën e fundit të botës është 21 maji 2011.

Me dhjetëra pankarta ku shkruhej kjo datë janë hedhur nga manifestues gjatë javës në Times Square.

Manifestuesit kanë shpërndarë fletushka duke tërhequr vëmendjen lidhur me fenomenin në fjalë.
Sipas tyre kjo datë është e saktë pasi garantohet në Bibël.
“Në Bibël – shpjegojnë ata – Zoti thotë se një ditë është sa një mijë vjet.

Pra, në qoftë se një javë është shtatë mijë vjet, ne e dimë se kur Perëndia i tha Noe (emri i një patriku biblik më i rëndësishmi pas Adamit dhe përpara Avrahamit), i cili kishte shtatë ditë për të ikur para shkatërrimit universal, Ai ishte gjithashtu duke i thënë botës se kanë mbetur 7000 vjet për t’i shpëtuar zemërimit të Perëndisë në Ditën e Gjykimit. Shtatë vjet pas vitit 4990 para Krishtit (viti i përmbytjes universale) arrijmë në vitin 2012 pas Krishtit. Por një vit duhet të hiqet sepse kalendari ynë nuk ka llogaritur një vit. Pra, 4990+2011-1=7000.

Por, përse 21 maji? Thjesht: kjo është dita e shtatëmbëdhjetë e muajit të dytë, sipas kalendarit biblik. Dhe përmbytja e madhe ka ndodhur vetëm në ditën e shtatëmbëdhjetë të muajit të dytë.

Megjithatë, jo të gjithë janë të humbur: Lajmi i mirë është se dikush mund të shpëtojë, siç thuhet në një nga shenjat më optimiste: “Ndoshta ti je një nga të zgjedhur e Tij dhe do të shpëtohesh para se të jetë tepër vonë”.

Zemra - How to Get a Free Car Insurance Quote in 15 Minutes or Less, Maybe you`ve heard something about saving 15% or more on your car insurance. Maybe you`re charmed with an eloquent little Gecko. No matter how you found us, you`re in the right place to get a fast, free, and accurate auto insurance quote online. Just answer some simple questions about: Yourself Other drivers Your car We will then ask you questions about possible auto insurance discounts you may qualify for that would reduce your insurance costs. In 15 minutes or less you`ll have a personalized car insurance quote. If you like what you see, you can purchase immediately and start enjoying Insurances top-notch coverage. Need help choosing the right car insurance? That`s where we come in. Car insurance isn't the simplest thing to understand. Between legal requirements, optional coverage, deductible choices, and different coverage levels, its not always easy to figure out how to choose the best auto insurance policy. Do you need full coverage or liability only? What does this mean? If your car is new, leased or purchased with a loan, you`ll probably need "full coverage." In case of an accident, these coverages will help protect your car and the other driver up to the limits shown on your policy. At a minimum, full coverage includes: The standard liability protection Both collision and comprehensive coverage Unless a third party requires full coverage (standard in many loans and leases), you can choose to carry "liability only," which typically only protects the other driver and their vehicle in case you are found at-fault for an accident. Its a good idea to make sure you could afford to replace your car out-of-pocket when considering this option. Take a look at all of the auto insurance coverage options available from Insurance and how each one protects you. Still deciding on what car insurance you need? We understand that you want the best deal and the most accurate car insurance rates. That`s why Insurance will store your quote for 90 days so you wont have to start over. At Insurance, were confident that you`ll receive excellent service and affordable car insurance prices. Insurance agents are always available to help you find the right protection and give you peace of mind. Take note of your auto insurance quote reference number that will appear on the top right when you save your quote then connect with a real person. Insurances teams of professionally trained agents are available 24 hours a day online (AUTO). Once you purchase your auto insurance policy, you can sign up for instant, round-the-clock access to your policy. Are you ready to save on your auto insurance? Go ahead, get a car insurance quote. You`ve got nothing to lose, and a lot to save!

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Zemra.org

Tags: , , , ,

Publikoni komentin tuaj!

VEREJTJE: Te nderuar komentues! Duke mos dashur te cenojme opinionet tuaja, lutemi qe ato te mos permbajne fyerje dhe ofendime personale dhe te kene lidhje me shkrimin, apo temen per te cilen komentohet, ne te kundert, komenti nuk do te publikohet. Ju falenderojme qe na ndiqni dhe ju ftojme te vazhdoni te jeni pjese e Zemra.Org!

Comments are closed.