Sa e ka rrogën Ermal Mamaqi?! Përgjigjja shkakton ‘tërmet’

Ermal Mamaqi ka qenë i ftuari i radhës në emisionin e Elita Rudit.

ermali

Ata kanë folur gjatë për jetën e Ermalit nisur që nga fëmijëria e tij e rrezikshme dhe deri më sot, kur është shndërruar në një nga moderatorët më të ndjekur të ekranit shqiptar.

Ndër të tjera Elita e ka pyetur se sa e kishte rrogën, por me humor Ermali ka devijuar nga përgjigjja konkrete duke thënë se nëse do ta tregonte do të shkaktonte tërmete, duke lënë të kuptohet në një farë mënyre se e ka mjaft të lartë, (Minuta 30:22).

2,092 total views, 4 views today

Share this post:

Recent Posts

Leave a Comment