List/Grid

Tag Archives: 1 euro

Pritet inflacion deri 25%, 1 euro – 75 denar

Pritet inflacion deri 25%, 1 euro – 75 denar

Pas serisë së shtrenjtimeve që kanë filluar që në vjeshtë dhe rritje të tjera të çmimeve që priten, është reale dhe e mundur zhvlerësim i denarit? Siç raporton Ohridsky, zv.kryeministri… Lexo më gjërësisht.. »

180 total views, no views today