List/Grid

Tag Archives: : 1 vit

Vëllai i Emmy-t: 1 vit pas vrasjes, ja cilat ishin pengjet e këngëtares

Vëllai i Emmy-t: 1 vit pas vrasjes, ja cilat ishin pengjet e këngëtares

Një vit pa Emmy-n. 1 vit pa dritën e syve për prindërit. 1 vit pa motrën e dashur për vëllezërit dhe motrën. 1 vit pa shoqen dhe kolegen e çiltër,… Lexo më gjërësisht.. »

133 total views, no views today