List/Grid

Tag Archives: 1

Benzina lirohet për katër, dizeli për 1,5 denarë

Benzina lirohet për katër, dizeli për 1,5 denarë

Shkup – Benzina prej sonte në mesnatë lirohet për katër denarë, ndërsa çmimi i derivateve të diselit për 1,5 denarë për litër, vendosi sot Komisioni rregullator për energjetikë (KRRE). Me… Lexo më gjërësisht.. »

116 total views, 1 views today

Kurva number 1 dhe kurva number 2 – edhe keta shqiptare duan te tregojne dicka (Video)

Kurva number 1 dhe kurva number 2 – edhe keta shqiptare duan te tregojne dicka (Video)

Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 190 total views, 1 views today

190 total views, 1 views today

Ksaj i thuhet shpetoj per 1 qime leshi … (VIDEO)

Ksaj i thuhet shpetoj per 1 qime leshi … (VIDEO)

Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 87 total views, 2 views today

87 total views, 2 views today