List/Grid

Tag Archives: 10 megapiksel

iPhone 6 me kamerë 10 megapikselë?

iPhone 6 me kamerë 10 megapikselë?

Thuhet se iPhone 6-a do te ketë një kamera më të përmirësuar. Kompania po përqendrohet më shumë tek kamera dhe filtrat për sa i përket telefonit të ri. Ka kohë… Lexo më gjërësisht.. »

306 total views, no views today