Dafina kerkon 1000 eu per playback

Këngëtarja e njohur Dafina Zeqiri vërtet e vlerëson veten shumë. Për të kënduar tri këngë bile atë ‘playback’ ajo kërkon 1000 euro. Dafina Zeqiri për një paraqitje të saj në pauzën e një ndeshjeje basketbollistike të Kupës së Kosovës, në mes të KB Prishtina dhe KB Peja, për tri këngë të kënduara ‘playback’ ka marrë 1000 euro. Kjo shumë e transferuar te Dafina...