List/Grid

Tag Archives: 106 vjec

Është 106 vjeç, por akoma e virgjër

Është 106 vjeç, por akoma e virgjër

Është 106 vjeç dhe akoma nuk e ka humbur virgjërinë e saj.Isabella Blyth ka… deklaruar se nuk është martuar asnjëherë dhe se nuk ka lejuar asnjë maskull në jetën e… Lexo më gjërësisht.. »

234 total views, 1 views today