Nga ky njëri 11 Milion njërz pranuan ISLAMIN

A e dini se kush është ky njeri ? Është prej njerëzve më të mëdhenj që njohu bota. E pranuan islamin më shumë se 11 milion njerëz në afrikë.. Pasi kaloj 29 vite duke shprendarë islamin në kontinentin Afrikan. Ndërtoj afër 5700 xhami, Mbikqyri mbi 15000 jetim, Mundësoj hapjen e më shume se 9500 bunar të ujit, Hapi 860 shkolla dhe 4 universitete dhe 204 qendra islame..numra të jashtzakonshëm. Ky...