Prej sot targa të reja

Shkup, 20 shkurt – Ministra e punëve të brendshme Gordana Jankullovska gjatë prezentimit të targave të reja të veturave gjatë ditës së shtunë tha se ata i plotësojnë të gjitha standarded evropiane, posedojnë shkallë më të lartë të mbrojtjes se ato të tanishmet dhe do të ofrojnë kombinime të cilat do të mund të përdoren në 30 vitet e ardhshme, ose rreth 4 milionë kombinime. Çmimi...