Porsche 911 me 1500 kuaj fuqi arrin të fluturojë (VIDEO)

Makina që do të shihni në videon e mëposhtme është Porsche 911. Kjo makinë ka katër rrota aktive dhe është shumë e fuqishme por falë shtesave dhe modifikimeve që Eddie Bello i ka bërë kësaj makine, kjo me makinë me 1500 kuaj fuqi arrin “të fluturojë”. Shikojeni videon për të kptuar se për çka bëhet fjalë … [wp-like-locker][/wp-like-locker] 253 total...