List/Grid

Tag Archives: 1955

Whiskey 55 vjeçar shitet për 55.000 euro

Whiskey 55 vjeçar shitet për 55.000 euro

Një shishe e rrallë e Whiskeyt, e vjetër 55 vjet është shitur në ankand për 55.000 euro dhe kështu vendosi rekordin e ri botërorë. Shishja “Glenfiddich Janet Sheed Roberts Reserve”… Lexo më gjërësisht.. »

127 total views, 1 views today