Çiftet grinden 2.455 herë në vit, 7 herë në ditë!

Keni pasur një grindje epike, dhe prapë partneri yt sillet si përherë: sheh televizor, këndon në dush … Si ka mundësi të jetë kaq indiferent? Mos vuan gjë nga një humbje kujtese e menjëhershme? Ka dy mundësi: ose për atë nuk ka ndodhur asgjë e rëndë, ose është me të vërtetë i zemëruar dhe po të përjashton, saktëson William Luly. Si ta kuptosh? Shiko shenjat e tij. Të...