Greqi, ekspertiza: 20 plumba shqiptarëve të arratisur

Të lodhur nga ndjekja për një kohë të gjatë policia greke ka derdhur gjithë inatin mbi dy shqiptarët e vrarë Edison dhe Flamur Lika, që sipas raportit mjeko-ligjor ata kanë marrë më shumë se 20 plumba në trup, njofton “Ora News”. Sipas raportit të autoriteteve greke 130 plumba janë qëlluar ndaj dy shqiptarëve në përballjen me policinë greke në 2 korrik në rajonin...