List/Grid

Tag Archives: 200 mijë euro

Harxhohen 200 mijë euro për të “mallkuar”shqiptarët

Harxhohen 200 mijë euro për të “mallkuar”shqiptarët

Aranzhmani i udhëtimit dhe qëndrimit atje kushton 400 euro për person, ose 200 mijë euro për të gjithë tifozët. RDK kërkon ti jepet fund harxhimit të parave për qëllime joproduktive… Lexo më gjërësisht.. »

203 total views, no views today