List/Grid

Tag Archives: 2012

Konkurs per vithet me te mira te vitit 2012

Konkurs per vithet me te mira te vitit 2012

Konkurs per vithet me te mira te vitit 2012 Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 272 total views, 2 views today

272 total views, 2 views today

Digital Spy: Kunis dhe Daley, personalitet më seksi të vitit

Digital Spy: Kunis dhe Daley, personalitet më seksi të vitit

Zhytësi britanik Tom Daley dhe aktorja amerikane, Mila Kunis, janë shpallur personalitetet më seksi të vitit 2012, nga një sondazh i revistës Digital Spy. Në sondazhin që ka zgjatur një… Lexo më gjërësisht.. »

198 total views, no views today

Nese gjuan me revole ne pishine kjo te ndodh (Video)

Nese gjuan me revole ne pishine kjo te ndodh (Video)

Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 131 total views, no views today

131 total views, no views today

Video qe vlen te shikohet dy here

Video qe vlen te shikohet dy here

Me Të vërtet ja vlen që ta shikoni 2 herë këtë videon pasi që është një video shumë interesante në këtë video gjithqka ndodhë..Në këtë video keni edhe aksidente edhe humor… Lexo më gjërësisht.. »

182 total views, 1 views today

Gjyle Qollaku – Prap kjo zemer 2012

Gjyle Qollaku – Prap kjo zemer 2012

591 total views, 2 views today

591 total views, 2 views today

Çiftet ‘VIP’ që u dhanë fund historive të dashurisë

Çiftet ‘VIP’ që u dhanë fund historive të dashurisë

Viti 2012 për disa nga emrat e njohur të skenës shqiptare nuk ka qenë aq i mirë. Disa prej tyre, shpesh edhe mjaft të preferuar për publikun, u kanë dhënë… Lexo më gjërësisht.. »

189 total views, no views today

Dark Knight Rises

Dark Knight Rises

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 188 total views, no views today

188 total views, no views today

American Pie Reunion

American Pie Reunion

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 214 total views, 1 views today

214 total views, 1 views today

The A Team

The A Team

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 188 total views, no views today

188 total views, no views today

The Dictator 2012

The Dictator 2012

Për të parë filmin, jepni X te reklama e mëposhtme dhe pastaj shtypni PLAY për të filluar filmi. 245 total views, 1 views today

245 total views, 1 views today