Duke pritur fundin e botës

Profecia e Harold Camping, predikues milioner, i cili kishte parashikuar fundin e botës më 21 maj, nuk doli. Camping kishte bërë llogari duke interpretuar biblën, por kur nisi dita e 22 majit, ai bashkë me familjen e tij ishin shëndoshë e mire. Nuk kaloi shumë orë dhe predikuesi vendosi që të shpallë një datë tjetër për fundin e botës, 21 tetorin, pasi u shpreh se kishte bërë një...