Gjendet e vdekur 21 vjeçarja në lumin Vardar

Policia ka identifikuar vajzën 21 vjeçare që u gjet e vdekur sot në mëngjes në ujërat e  lumit Vardarit në afërsi të fshatit Saraçinë të Tetovës. Sipas SPB Tetovë, bëhet fjalë për vajzën S.A., e cila këtë mëngjes rreth orës 10:00, u gjet e vdekur nga burri i saj Z.A (22) dhe të afërmit të cilët menjëherë raportuar ngjarjen në polici. Vajza vdekur nga i njëjti fshat,...