22-vjeçarja përfundon në prostitutë pas martesës së rremë: Shkoja me 15 klientë në ditë …

Një 22-vjeçare nga Elbasani është përballur me një historike tragjike. Vajza me inicialet M.R ka pasur një martesë të dështuar, nga e cila i lindi një djalë. Por, në vitin 2013 ajo është njohur me Gjergji Koran, që i premtoi dashurinë e përjetshme dhe i propozoi martesën. Vazhdoni leximin … [wp-like-locker]   Por, qëllimet e 33-vjeçarit kanë qenë të tjera. Ai e ka...