23 vjeçari nga Gostivari gjendet i vdekur në Tetovë

Mbrëmë rreth orës 21 e 30 minuta në udhëkryqin Jane Sandanski dhe JNA është gjetur trupi i pajetë i 23 vjeçarit Kadri Tahiri nga Gostivari. Menjëherë në vendin e ngjarjes kanë dalë ekipet e policisë së Tetovës ku kanë kryer hetime, në trupin e 23 vjeçarit nuk ka shenja dhune, ndërsa sipas informatave jozyrtarisht bëhet fjalë për një person i cili ka konsumuar drogë. Gjithnjë...