Lëndohen 25 qytetarë serbë

Gjatë aksionit të së enjtes të KFOR-it dhe EULEX-it në veri të vendit, 22 qytetarë serbë janë lënduar lehtë. “Ata janë kuruar në shtëpinë e shëndetit në Zubin Potok”, ia konfirmoi Radios Evropa e Lirë, Borivoje Jakshic, drejtor i kësaj shtëpie të shëndetit. “Gjendja e të lënduarve është stabile. Ata kanë pësuar kryesisht lëndime të lehta trupore, të shkaktuara nga...