Fansja 25-vjeçare do të martohet me vrasësin 80-vjeçar që gjendet në burg

Emri i Charles Manson mbahet mend mirë nga amerikanët, pasi në vitet e shtatëdhjeta ai u shndërrua në një prej kriminelëve më të njohur të SHBA-ve, pas disa vrasjeve të motivuara nga bindjet e tij neonaziste. Manson vrau tetë persona, përfshi gruan shtatzënë të regjisorit Roman Polanski, përpara se të dënohej dhe të izolohej në një qeli të një burgu kalifornian, ku do të qëndrojë...

Pritet inflacion deri 25%, 1 euro – 75 denar

Pas serisë së shtrenjtimeve që kanë filluar që në vjeshtë dhe rritje të tjera të çmimeve që priten, është reale dhe e mundur zhvlerësim i denarit? Siç raporton Ohridsky, zv.kryeministri Zoran Stavrevski ka zhvilluar një seri takimesh që kanë pasur për qëllim analizimin e situatës ekonomike dhe nuk e përjashton mundësinë e zhvlerësimit të denarit nga mesi i vjeshtës deri në...