Barcelona përgatit 29 milionë euro për David Luiz

Barcelona ka vazhduar kërkimet për një qendërmbrojtës, tani ata janë duke u përgatitur për ta bërë një ofertë prej 29 milionë eurosh për mbrojtësin e Chelseat, David Luiz. Plani A i Barcelonës për ta blerë qendërmbrojtësin e PSG-së, Thiago Silvan, nuk funksionoi, dhe tani ata i janë kthyer Planit B, i cili është qendërmbrojtësi i Chelseat, David Luiz. Braziliani do ta përforconte...