Aksident i rëndë në Itali, vdesin 3 shqiptarë (VIDEO)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Itali, kur një aksident i rëndë ka shënuar 4 viktima dhe 1 të plagosur. Burimet nga policia italiane thanë se nga 4 viktimat 3 prej tyre janë shqiptarë nga Kosova: Kamer Tafilaj, 47 vjeç, Besim Tafilaj, 23 vjeç, Rilind Zenunaj, 20 vjeç. Shqiptarët e aksidentuar punonin në firmën Beltrami i Kremones. 438 total views, 3 views today