List/Grid

Tag Archives: 30 vjet

Qe 30 vjet jeton si vampire dhe thith gjak nga njerëzit (Video)

Qe 30 vjet jeton si vampire dhe thith gjak nga njerëzit (Video)

Britanikja Julia Caples që nga mosha 15 vjeçare jeton si vampire, gjegjësisht konsumon rregullisht gjak njerëzor. 45-vjeçarja nuk e fsheh dëshirën e saj për të thithur gjak, ndërsa për këtë… Lexo më gjërësisht.. »

282 total views, no views today