Paris Hilton e jeton momentin

Paris Hilton thotë se ajo e jeton momentin dhe nuk lejon që kritikët ta mposhtin. Bukuroshja 31-vjeçare, e cila së fundi ka qenë me pushime në Evropë, ka vendosur të mos shqetësohet për pasojat dhe refuzon të shqetësohet nga kritikët e saj. “Jeta bëhet shumë më e mirë kur ju vendosni të mos shqetësoheni. Vetëm jetoni momentin dhe mos lejoni askush ose asgjë t’ju mposhtë”,...