List/Grid

Tag Archives: 32 milione

32 milionë njerëz njëkohësisht në Skype

32 milionë njerëz njëkohësisht në Skype

Nuk ka asnjë dilemë se se të gjithë e duan shërbimin Skype dhe e përdorin atë. Kjo, pasi që shërbimi i bazuar në VoIP është i dobishëm për të folur… Lexo më gjërësisht.. »

208 total views, no views today