Maqedoni: Për një vit, 3272 plaçkitje dhe grabitje

Fenomeni i plaçkitjeve dhe i grabitjeve, qofshin të lehta apo të rënda, është sfida më e re me të cilën po përballen në vazhdimësi autoritetet dhe Ministria e Punëve të Brendshme. Rastet e plaçkitjeve dhe të grabitjeve me forcë, janë në rritje dhe shqetësuese… Sipas të dhënave të Ministrisë së Punëve të Brendshme, vetëm në vitin 2012 janë regjistruar 3272 vepra...