List/Grid

Tag Archives: 330 KG

Gruaja më e shëndoshë në botë

Gruaja më e shëndoshë në botë

Susanne Eman, është gruaja më e shëndoshë në botë, por ajo nuk kënaqet me kaq. Gruaja amerikane peshon 330 kg dhe kërkon të arrijë të paktën 730 kg për tu… Lexo më gjërësisht.. »

481 total views, no views today