Shtrati 4 milion Euro

Produkti më i ri i kompanisë “Baldacchino” ngriti këtë firmë italiane në maje të tregut botërorë. Ky produkt është një shtrat i cili kap vlerën marramendëse prej katër milionë euro. Shtrati më i shtrenjtë në botë, me titull “Baldacchino Supreme” është i punuar nga druri i gështenjës dhe është i zbukuruar me më shumë se njëqind kilogramë ari 24 karatësh. Mbështjellësi...