List/Grid

Tag Archives: 46

Hamburg: 46 vjeçarin nga Maqedonia e vrasin dhe kufomën e fusin në valixhe

Hamburg: 46 vjeçarin nga Maqedonia e vrasin dhe kufomën e fusin në valixhe

Amza Zekiri nga Maqedonia, është viktima  kufoma e të cilit është gjetur në një valixhe në Sinstorf të Hamburgut. Policia gjermane ka identifikuar dhe ka bërë publik identitetin dhe bëhet… Lexo më gjërësisht.. »

251 total views, 2 views today