List/Grid

Tag Archives: 51 vjeçarja

Gostivar: 51-vjeçarja sulmohet dhe plaçkitet në mes të ditës

Gostivar: 51-vjeçarja sulmohet dhe plaçkitet në mes të ditës

Një grua e moshës 51 vjeç, ka qenë viktimë e një plaçkitjeje të ndodhur në mes të ditës në Gostivar. Bëhet fjalë për shtetasen Gj.I nga Gostivari, e cila ishte… Lexo më gjërësisht.. »

158 total views, no views today

51-vjeçarja sulmohet dhe plaçkitet në mes të ditës

51-vjeçarja sulmohet dhe plaçkitet në mes të ditës

Një grua e moshës 51 vjeç, ka qenë viktimë e një plaçkitjeje të ndodhur në mes të ditës në Gostivar. Bëhet fjalë për shtetasen Gj.I nga Gostivari, e cila ishte… Lexo më gjërësisht.. »

170 total views, 2 views today