List/Grid

Tag Archives: 51

Maqedoni, 51 shqiptarë të arrestuar

Maqedoni, 51 shqiptarë të arrestuar

Në një aksion të policisë maqedonase janë arrestuar 51 shtetas shqiptarë për qëndrim ilegal. Në kontrollin e ushtruar, janë zbuluar 32 shtetas shqiptarë në Tetovë dhe 19 në Gostivar. Shtetasit… Lexo më gjërësisht.. »

206 total views, 1 views today