List/Grid

Tag Archives: 54 raste

54 raste në Qendrën Urgjente të Shkupit

54 raste në Qendrën Urgjente të Shkupit

Pesëdhjetë e katër pacientë janë pranuar dhe janë kontrolluar gjatë natës së Viti të Ri në Qendrën urgjente kirurgjikale në Shkup. Prej tyre, 18 pacientë janë pranuar si rezultat i… Lexo më gjërësisht.. »

175 total views, no views today