List/Grid

Tag Archives: 60 euro

E sulmojnë në shtëpi dhe i vjedhin 60 euro

E sulmojnë në shtëpi dhe i vjedhin 60 euro

Policia e Kosovës njoftoi se një femër ka raportuar në Polici se dy persona të panjohur, të maskuar kanë hyrë në shtëpinë e saj, duke e sulmuar fizikisht i kanë… Lexo më gjërësisht.. »

163 total views, 1 views today