List/Grid

Tag Archives: 7 emra

Itali, kapet shqiptari trafikant, që fshihej duke përdorur 7 emra

Itali, kapet shqiptari trafikant, që fshihej duke përdorur 7 emra

TREVIGLIO (ITALI) – Kishte vendosur që t’ia mbathte kapjes duke u fshehur në Treviglio, me një emër tjetër dhe dokumenta të tjera. Por, pas katër muaj fshehjeje, personeli i komisariatit… Lexo më gjërësisht.. »

145 total views, 1 views today