List/Grid

Tag Archives: 7 herë

Çiftet grinden 2.455 herë në vit, 7 herë në ditë!

Çiftet grinden 2.455 herë në vit, 7 herë në ditë!

Keni pasur një grindje epike, dhe prapë partneri yt sillet si përherë: sheh televizor, këndon në dush … Si ka mundësi të jetë kaq indiferent? Mos vuan gjë nga një… Lexo më gjërësisht.. »

177 total views, no views today