Gruaja më e shëndoshë në botë

Susanne Eman, është gruaja më e shëndoshë në botë, por ajo nuk kënaqet me kaq. Gruaja amerikane peshon 330 kg dhe kërkon të arrijë të paktën 730 kg për tu bërë femra më e shëndoshë në historinë e njerëzimit. Cuditërisht, nëna e dy djemve pëlqehet nga shumë meshkuj dhe ajo është modele në website-t me femra super të shëndosha. “Sa më shumë shëndoshem, aq më mirë...