Lavazhi në Kuala Lumpur të Malajzisë

Mënyrë e pabesueshme për të tërhequr klientët nga ana e një kompanie lavazhi në Kuala Lumpur të Malajzisë. Pas 9 larjesh vjen si ofertë… seksi falas, i vënë në dispozicion falë shërbimeve të disa shoqërueseve të reja, të punësuara pikërisht për të kënaqur klientët. Por policia ka zbuluar gjithçka dhe ka arrestuar 9 femra vietnameze nga 18 deri 28 vjeç, përveçse 4 drejtuesit...