List/Grid

Tag Archives: 9 Korrik 1997

Shqiponja tre vite fluturon e rrezikuar mbi Maqedoninë

Shqiponja tre vite fluturon e rrezikuar mbi Maqedoninë

Nëse do Qeveria, shqiptarëve mund tu përsëriten ngjarjet e Gostivarit të vitit 1997, ku u vranë dhe u arrestuan disa persona, mes të cilëve u dënua me 7,5 vjet burg… Lexo më gjërësisht.. »

299 total views, no views today

E vërteta e raportit famëkeq për ngjarjet e Gostivarit

E vërteta e raportit famëkeq për ngjarjet e Gostivarit

Aksioni i policisë ishte obligim ligjor për zbatimin e vendimit të Gjykatës kushtetuese. Ky është konstatimi i Komisionit parlamentar për ndriçimin e aksionit policor me 9 korrik në Gostivar, në… Lexo më gjërësisht.. »

206 total views, no views today