15 vjetori i Flamurit ne Shkup?

Kush e pati më vështirë? SKËNDERBEU,2.PLAKU I VLORËS ose DEPUTETI i Popullit Shqiptar nga Kërçova? 15-vjetori jubiliar (08. 07.1997-08. 07. 2012) i shpalosjes dhe mbrojtjes me plotë sukses i Flamurit Kombëtar Shqiptar mbi mikrofonat e foltores së Parlamentit të Maqedonisë në Shkup nga ana e Deputetit të Popullit Shqiptar, duke e rrezikuar edhe jetën: SHPALOSJA E FLAMURIT NË KRUJË, KODËR-FLAMUR,...