List/Grid

Tag Archives: Abdilaqim Ademi

Përçarja e votës shqiptare zvogëloi numrin e deputetëve

Përçarja e votës shqiptare zvogëloi numrin e deputetëve

Ajo që për ne është më e rëndësishme në këtë zgjedhje, është se dëshmuam, se dimë dhe mundemi të zhvillojmë një proces me standard të larta evropiane, si gjatë fushatës… Lexo më gjërësisht.. »

184 total views, no views today