List/Grid

Tag Archives: Abdylmenaf Bexheti

Maqedoni, në pikëpyetje regjistrimi i popullsisë

Maqedoni, në pikëpyetje regjistrimi i popullsisë

Nënkryetari i Komisionit Shtetëror për Regjistrimin e Popullsisë në Maqedoni, Abdylmenaf Bexheti, dhe anëtarët e tjerë shqiptarë dhe turq kanë dhënë dorëheqje për shkak të, siç thuhet, “mospërmbushjes së standardeve… Lexo më gjërësisht.. »

196 total views, no views today